Această platformă on-line este proprietatea companiei ACN PIESE UTILAJE S.R.L., denumită, așadar, punti-si-transmisii.ro. Compania noastră are sediul social în Bucuresti, sectorul 4, B-dul Metalurgiei 4, numărul de ordine în registrul comerțului J40/8168/2014, C.U.I. RO33366670 și capital social 200 LEI.

Contact

Pentru a face comunicarea dintre noi mai ușoară, punti-si-transmisii.ro pune la dispoziția ta toate datele de contact de care poți avea nevoie. Așadar, regăsești în secțiunea Contact a site-ului nostru: adresa sediului, numărul de telefon, adresa de mail, detaliile fiscale și contul bancar. Există și un formular de contact pe care ne-ar face plăcere să îl folosești, cu toată încrederea! Prin intermediul acestui formular ne comunici solicitările tale, părerile, sau nemulțumirile referitoare la serviciile noastre. La rândul nostru, îți vom trimite un feedback și vom continua să comunicăm până când soluționăm toate problemele.

Ne poți apela telefonic (0790.350.475), ne poți trimite e-mail (office@punti-si-transmisii.ro), sau ne poți scrie pe chat, urmând ca noi să îți răspundem în maximum 24 de ore.

În situații neplăcute sau abuzive, punti-si-transmisii.ro își rezervă dreptul de a nu răspunde tuturor solicitărilor exprimate, oricare ar fi mijloacele de comunicare utilizate.

Conținutul site-ului:

În site-ul de față ți se pun la dispoziție produse și servicii pe care le poți achiziționa după bunul plac. Ești singurul responsabil pentru activitățile ce decurg din folosirea site-ului și conținutului acestuia.

Totalitatea materialelor pe care le vei găsi în site-ul nostru (text, imagini, conținut multimedia) sunt proprietatea intelectuală a ACN PIESE UTILAJE S.R.L. si a altor colaboratori cu care firma are sau nu încheiate contracte. În oricare dintre situații, proprietarul de drept ne-a oferit acordul său pentru exploatarea conținutului. Din acest site ți se permite să copiezi, să distribui sau să utilizezi conținutul, numai și numai în scopuri personale, non-comerciale.

Toate produsele și serviciile punti-si-transmisii.ro sunt publicate pe site, alături de informațiile specifice: descrieri, măsurători, specificații tehnice, imagini reprezentative. Promoțiile și reducerile practicate într-o anumită perioadă sunt, de asemenea, afișate și disponibile în limita stocului.

Descrierile punti-si-transmisii.ro au scopul de a oferi o imagine cât mai reala a produselor și de a te ajuta să faci o identificare corectă a pieselor de schimb. Aceste materiale sunt unice, concepute într-un stil propriu. Punti-si-transmisii.ro își rezervă dreptul de a modifica descrierile produselor și de a le actualiza în funcție de specificații și altele, fără a justifica acest lucru.

Punti-si-transmisii.ro își rezervă, de asemenea, dreptul de a modifica prețurile produselor disponibile pe site. Clientul nu va primi o notificare specială în acest sens. Prețul de vanzare este cel afișat în momentul înregistrării comenzii, în limita stocului disponibil.

Cum cumpăr? Despre cont și comandă on-line!

Serviciul de vânzare on-line este permis tuturor utilizatorilor și clienților, indiferent daca aceștia și-au creat sau nu un cont în site-ul nostru. Totuși, prin existența unui cont personalizat pe site, poți avea evidența tuturor comenzilor anterioare, poți salva produsele tale favorite și poți primi recomandări, în funcție de utilajul pe care îl deții. Astfel, experiența este mai plăcută și, în același timp, mai practică. Contul creat pe site-ul nostru este confidențial, iar utilizatorul poate renunța oricând la el, printr-o simplă solicitare de a-l sterge.

Cumpărătorul poate fi orice persoană fizică sau juridică ce poate emite o comandă. Vânzătorul este punti-si-transmisii.ro – partea care preia comanda și înaintează procedurile pentru livrarea ei. Bunurile și serviciile comandate se livrează în timpul stabilit la momentul comenzii, însă perioada de livrare se adaptează și celorlalți factori externi, dacă este cazul.

Comenzile se înregistrează exclusiv pe site și se plătesc prin internet banking, sau ramburs. Finalizând o comandă pe site-ul punti-si-transmisii.ro, clientul declară că toate datele furnizate în vederea acțiunii de cumpărare sunt adevărate, corecte și complete. De asemenea, clientul este de acord să fie contactat de către punti-si-transmisii.ro, în situația în care acest lucru este necesar, pentru finalizarea procesului de achiziționare.