La punti-si-transmisii.ro, ne dedicăm să îți oferim o experiență de cumpărături cât mai convenabilă și mai sigură. Înțelegem că este nevoie de flexibilitate în achitarea produselor și serviciilor, de aceea îți punem la dispoziție mai multe opțiuni. Alege metoda care ți se potrivește cel mai bine și bucură-te de tranzacții simple și eficiente!

Plată la livrare (ramburs)

Când optezi pentru plata ramburs, achitarea comenzii se realizează în numerar și se oferă direct curierului de la FAN Courier, la momentul livrării. Curierul îți va oferi o chitanță, ca dovadă a plății. Este necesar să achiți atât contravaloarea produselor comandate, cât și taxa de transport pentru a-ți fi înmânată comanda.

În cazul în care o comandă nu întrunește condițiile necesare expedierii produselor, punti-si-transmisii.ro o poate anula, fără a-i oferi clientului posibilitatea de a pretinde alte interese la schimb. Dacă acțiunile unui client aduc prejudicii site-ului nostru, ne rezervăm dreptul de a-i restricționa acestuia accesul la serviciile site-ului și de a anula posibilitatea plasării comenzii, fără a fi necesar să oferim explicații suplimentare.

Plată online cu cardul, prin intermediul platformei PlățiOnline

Această metodă îți permite să efectuezi plăți online, folosind un card personal sau de firmă, într-un mediu complet securizat.

Acceptăm cardurile emise sub siglele:

  • VISA(Classic și Electron)
  • MASTERCARD(inclusiv Maestro, cu condiția să aibă cod CVV2/CVC2).

Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru aceste tranzacții!

Datele tale de card sunt procesate exclusiv pe serverele platformei PlățiOnline, iar informațiile confidențiale nu sunt stocate, ci transmise criptat, pe o conexiune securizată, către banca procesatoare. Astfel, securitatea datelor tale personale este garantată. Tranzacțiile în alte monede sunt convertite în lei, la cursul de schimb al băncii tale. Pe extrasul de cont, tranzacția va fi afișată sub numele punti-si-transmisii.

Plată prin transfer bancar

Pentru a plăti prin transfer bancar, vei folosi factura proformă sau factura finală emisă de noi, la solicitarea ta expresă.

Punti-si-transmisii.ro face eforturi permanente pentru ca produsele afișate pe site să fie mereu disponibile. Totuși, această disponibilitate nu poate fi întotdeauna garantată.